Simon Ljungman – gitarr, sång

Född 1979 i Göteborg, han är gitarrist, låtskrivare, sångare och körledare.
Simon Ljungman spelar gitarr i Håkan Hellströms kompband sedan 2008. Han är också sångare, låtskrivare och gitarrist i niomannagruppen SeLest, som gav ut sitt första album 2010. Dessutom spelar han i Hjärtats orkester, Strandvägen och Augustifamiljen.

Mattias Hellberg – gitarr, sång

Född den 13 juni 1973 i Karlstad. Mattias Hellberg har varit en del av den svenska musikscenen sedan sent 80-tal när han startade sitt första band Ugly Jake.
Han har varit med i Håkans band sedan 2013 och förutom sin egen solokarriär även spelat med bland andra The Hellacopters, Nationalteatern och Soundtrack of Our Lives.

Oscar Wallblom – bas, sång

Född 1979, är en svensk musiker och basist som även spelar med Augustifamiljen och Hästpojken. Oscar Wallblom har varit med på skivinspelningar och liveframträdanden med Håkan helt sedan starten 2000.

Stefan Sporsén – blåsinstrument, klaviatur, sång

Född 1965 i Göteborg, och har spelat med Håkan sedan år 2000. Han har bl.a. skrivit vinjetter, komponerat musik till tv-drama, film och opera, och har dessutom spelat med bland andra José Gonzales, Jens Lekman och Soundtrack of Our Lives.

Finn Björnulfsson – slagverk

Född 28 september 1972 i Göteborg. Finn har spelat percussion med Håkan sedan 2001 och har rötterna djupt ner i sambamusiken. Han har även gjort projekt tillsammans med Timbuktu, Fibes! Oh Fibes!, Miriam Aida och Sambaskolan Beija-Flor.

Lars-Erik ”Labbe” Grimelund – trummor

Trummis född 17 juni 1968. Spelade med flera band på 1990-talets alternativa musikscen, bland annat med Whipped Cream och Soul. ”Labbe” har spelat med Håkan Hellström sedan 2001 och jobbar idag även som IT-konsult.

Nils Berg – saxofon, fiol, tvärflöjt

Född 10 september 1977 i Göteborg, är jazzmusiker och kompositör, som 2007 tilldelades utmärkelsen Jazz i Sverige. Nils Berg spelar förutom i Håkans band även i grupperna The Stoner och Nils Berg Cinemascope.

 

woahdad

”Woah Dad! är mina kompisar o finns alldeles runt hörnet där jag bor. Och så har Isse en grym skivsamling.” – Håkan Hellström.

Woah Dad! är del i koncernen Telegram Studios och är baserat i Göteborg och Stockholm och har Bob Hund, Dolores Haze, Maria och många fler bland sina artister. Nyckelfigurer är Isse Samie, som jobbat snart tjugo år med Håkan Hellström och tillsammans med en annan Woah Dad!-filur Klas Lunding startat och drivit Dolores och Stranded. Tillsammans med festivaltunga Joel Borg och Niklas Lundell utgör de nu kärnan i Woah Dad!.